Кефал във фолио

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
Кефал във фолио2 / 2
01/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви30 мин.
Общо50 мин.
Порции4

Необходими Продукти

  • кефал - 4 риби
  • зехтин - 1 к.ч.
  • лимонов сок - 1 к.ч.
  • соев сос - 3 с.л.
  • горчица - 2 с.л. пълни
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Почистваме рибата добре на течаща вода и я намазваме отвън и отвътре с марината от зехтин, лимонов сок, соев сос и горчица.

Оставяме я на хладно за 4 часа, докато поеме овкусителите. След това завиваме по отделно всяка риба с алуминиево фолио и изпичаме от двете страни на загрята скара.

Всяка страна пече около 15 минути. Поднасяме с резени лимон и млечен чеснов сос.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: