Чийзкейк с Филаделфия

31/10/2015
Таня
отТаняНовак
"Идеално балансиран вкус, хрупкаво тесто и ароматна плънка - чийзкейк, който се доближава до съвършенството "
Приготвяне30 мин.
Готвене70 мин.
Общо100 мин.
Порции8
  • Преглеждания общо5 722
  • Преглеждания за месеца70
  • Преглеждания за седмицата70
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • бисквити - 200 г ванилови
  • масло - 1 пакетче, краве
  • за крема
  • крема сирене - 900 г Филаделфия
  • яйца - 2 бр.
  • заквасена сметана - 1/2 кофичка
  • пудра захар - 1 ч.ч.
  • ванилия - 1 пакетче
  • за поливката
  • кленов сироп - 250 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Натрошаваме бисквитите по удобния за нас начин и ги размесваме със стопеното масло. От полученото правим блат по дъното на форма за торта.

Изпичаме го за десетина минути в загрята на 180 градуса фурна и го изваждаме да се охлади.

Междувременно приготвяме крема за сладкиша, като към разбитите яйца прибавим крема сиренето, заквасената сметана и останалите съставки.

Разбиваме до получаването на пухкава смес. Него изсипваме във формата, след което вкарваме чийзкейка във фурната.

Печем за около час на 160 градуса. Изпеченият десерт вадим и оставяме да се охлади. След това прибираме в хладилник за 4 часа. За финал поливаме с кленовия сироп, нарязваме на парчета и поднасяме.подобни рецепти тук

5 0
4 3
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни рецепти