gotvach.bg»Рецепти»Супи»Крем Супи»Спаначена Супа»Спаначена кремсупа с бекон

Спаначена кремсупа с бекон

EfrosiaEfrosia
Джедай
9765k1125k
Спаначена кремсупа с бекон1 / 2
16/12/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържете бекона до златисто в сух тиган. Извадете го от тигана и отцедете върху кухненска хартия. Оставете около 1 с.л. мазнина в тигана и добавете спанака, лука и розмарина. Задушете като разбърквате докато спанакът и лукът омекнат.

Поставете в кухненски робот спанака и бекона и пасирайте. Подправете на вкус със сол и черен пипер. Добавете мляко и сметаната до желаната гъстота.

Овкусете, ако е необходимо и върнете на котлона за няколко минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
50
42
32
20
10
Дай твоята оценка: