Гъбен бульон

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5023k
Гъбен бульон1 / 3
03/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
40 мин.
Порции
1
"Вече няма да се чудите откъде да вземете гъбен бульон за рецептата - ще си го направите сами"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите, морковите, лукът, целината, магданозът и копърът се измиват и почистват.

Надребняват се и се пускат в 600 мл вряща вода. Варят се 35 минути заедно със зехтина, солта и черния пипер. След това сместа се маха от огъня и се прецежда.

Гъбите могат да се поднесат като гарнитура, а бульонът се ползва според първоначалния замисъл.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: