Гъбен бульон

Гъбен бульон

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k3k5010k
Гъбен бульон1 / 2
03/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Готвене35 мин.
Общо40 мин.
Порции1
"Вече няма да се чудите откъде да вземете гъбен бульон за рецептата - ще си го направите сами"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Гъбите, морковите, лукът, целината, магданозът и копърът се измиват и почистват.

Надребняват се и се пускат в 600 мл вряща вода. Варят се 35 минути заедно със зехтина, солта и черния пипер. След това сместа се маха от огъня и се прецежда.

Гъбите могат да се поднесат като гарнитура, а бульонът се ползва според първоначалния замисъл.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: