Кебап по воденичарски

05/11/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо935
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на кубчета, запържваме в мазнината и изваждаме.
В същата мазнина прибавяме почистените главички лук и малко вода.

Задушаваме почти до омекване на лука, връщаме запърженото месо, прибавяме нарязаните домати и подправките и задушаваме 15 мин, като от време на време разклащаме съда. Поднасяме с дребно нарязан магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар