Овнешко месо с грах
Ovčije meso sa graškom

Овнешко месо с грах

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9586k
Овнешко месо с грах1 / 2
05/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
120 мин.
Порции
6
"И да не забравите да поднесете с кисело мляко - много вкусно става по тази рецепта"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на средни парчета. Лука режем на филии. В тенджера със сгорещеното олио пържим месото и лука.

Подправяме със сол и червен пипер, наливаме вода и варим до омекване на месото. Прибавяме граха.

От маслото и брашното приготвяме светла запръжка, която прибавяме към месото и соса. Оставяме да поври още 20 мин. на тих огън. Сервираме с кисело мляко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: