Гювеч с фазан

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k3k5010k
Гювеч с фазан1 / 2
12/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене130 мин.
Общо155 мин.
Порции5
"Като магия - една хапка и завинаги ставате заклет почитател на ястията с дивеч"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарязваме почистения фазан на големи парчета. Скълцваме лука и го задушаваме в зехтин за няколко минути, като добавим към него и 2 с.л. галета.

След това го пресипваме в намазнения гювеч.

Почистваме и нарязваме останалия зарзават и го добавяме в съда заедно с птичето месо и гъбите.

Поръсваме с подправките и заливаме с доматите и бялото вино. Доливаме вода, колкото да се покрият всички продукти.

Затваряме и печем 2 часа на 200 градуса.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: