gotvach.bg»Рецепти»Паста»Класически макарони карбонара с пармезан

Класически макарони карбонара с пармезан

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k3k5010k
Класически макарони карбонара с пармезан1 / 2
07/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции3

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме спагетите в подсолена вода и ги оставяме да се отцедят. В касерола разтапяме маслото и запържваме нарязаните на дребно гъби и шунка.

В друг съд разбиваме яйцата заедно със сметаната. Отдръпваме касеролата от котлона и миксираме с горната смес. Прибавяме нарязаните на ситно фонтина и чедър.

Връщаме на котлона и бъркаме, докато се получи гъст сос. Махаме от огъня и прибавяме спагетите. Поръсваме с подправките и разпределяме в чиния.

Непосредствено след това поръсваме с пармезан и поднасяме.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: