gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Агнешко Варено»Агнешко варено в тенджера под налягане

Агнешко варено в тенджера под налягане

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5010k
Агнешко варено в тенджера под налягане1 / 2
07/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене35 мин.
Общо65 мин.
Порции5
"Уникално агнешко варено, приготвено за има-няма час с помощта на тенджерата под налягане"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото, с което разполагаме, се почиства добре и се изкисва в подкислена вода 2 часа. След това се поставя в електрическа тенджера под налягане и се покрива с вода.

Избира се режим за месо и се оставя да ври 20 минути. След това тенджерата се отваря и се добавят нарязаните на ситно зеленчуци и подправките. Наливат се пюрето и мазнината. По желание се добавя и още вода.

Тенджерата се затваря пак и се избира режим за готвене на зеленчуци. Яденето ври 12 минути и след това се оставя да отдъхне.

Поизстиналата супа се поднася с балсамов оцет или лимонов сок.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: