gotvach.bg»Рецепти»Закуски и Печива»Сиренки»Солени сиренки на тиган

Солени сиренки на тиган

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
166334128555
Солени сиренки на тиган1 / 2
08/12/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Загрявайте тигана, че тези солени сиренки се забъркват за минути, а се изяждат дори по-бързо"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изкарваме всички продукти да се отпуснат на стайна температура. Чукваме яйцето и отделяме жълтъка от белтъка. Разбиваме първия с киселото мляко, в което сме погасили содата и оставяме настрана.

Пресяваме брашното и го смесваме с пармезана. Добавяме постепенно тази смес към първата и влагаме разбития на пяна белтък.

Разбъркваме до получаването на хомогенна смес. Вземаме малки количества от нея и поставяме в леко намазнения тиган.

Пържим равномерно от двете страни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: