Кашкавалки със сода
Cheese Buns with Baking Soda

Кашкавалки със сода

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
166346128658
Кашкавалки със сода1 / 2
22/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
6
"Имаме идея какво да приготвите неделя за закуска, затова навийте часовника и събудете близките си с топли кашкавалки със сода"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Содата се погасява в киселото мляко. Брашното се пресява три пъти, за да стане по-въздушно. В него се прави кладенче и се изсипват разбитите яйца, зехтинът, киселото мляко, солта, захарта и изварата. Продуктите се разбъркват и с набрашнени ръце се замесва тесто.

То се оставя да отдъхне 15 минути и пак се размесва. Къса се на топки, които леко се сплескват.

Нареждат се в тава върху хартия за печене. Пекат се в умерена фурна около половин час.

Накрая се поръсват с настърган кашкавал. По желание освен него могат да се добавят и любими подправки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: