Домашна плескавица

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9586k
Домашна плескавица1 / 5
09/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
6
"Поредното изкушение поднесено оригинално от нашата кулинарка Севда. Вижте какво трябва да направите за да приготвите най-вкусните плескавици"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Смиламе месото на машина, посоляваме, поръсваме с черен пипер.

Нарязваме на ситно лука и 1 -2 люти чушлета и ги прибавяме към каймата.

Омесваме добре сместа и оставяме на студено да почива за 3-4 часа.

Оформяме големи плоски кюфтета и печем на предварително загрята и намазана със сланина скара или горещ грил тиган от двете страни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
55
41
30
20
10
Дай твоята оценка: