Домашен бахур

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9586k
22/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
240 мин.
"Домашен деликатес за истински ценители!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинския дроб накълцваме на ситно със сатъра. Към него прибавяме месото, също нарязано на ситно.

Измиваме и почистваме ориза и праза, режем на ситно и добавяме към месата.

Прибавяме чубрицата, солта и лютите чушки. Всичко омесваме добре.

Измиваме свинските черва и започваме да ги пълним внимателно със сместа.

Слагаме в тенджера с вода и варим бахура до готовност.

Домашният бахур е много сполучлив.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: