Хрупкави крекери с оризово брашно
Crispy Crackers with Rice Flour
gotvach.bg»Рецепти»Снакс»Крекери»Хрупкави крекери с оризово брашно

Хрупкави крекери с оризово брашно

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5017k
Хрупкави крекери с оризово брашно1 / 2
22/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Има и такова чудо - крекери, които са хрупкави и здравословни"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме фурната на 200 градуса. В купа поставяме двата вида брашно, бакпулвера и подправките. Разбъркваме и прибавяме разтопеното масло и водата.

Бъркаме до получаването на гладко тесто. Ако имате подходящ уред, който да размеси продуктите, най-добре ползвайте него. След това разстелете сместа върху хартия за печене.

Целта е да се получи гладък и тънък равен слой. Разрежете го на части и ги раздалечете една от друга. Прободете всяко крекерче с вилица по няколко пъти.

Посолете със сол и изпечете в загрятата фурна 10-15 минути. Наблюдавайте бисквитките, тъй като може би някои ще станат готови преди другите и ще се наложи да ги извадите от фурната по-рано.

Оставете готовите крекери да се охладят и поднесете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: