Kекс с фруктоза за диабетици

11/11/2015
Гери
отГериНовак
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 500
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме фурната на 180 градуса. Пресяваме брашното и го смесваме с всички сухи съставки. В друг съд смесваме разбития белтък с млякото, водата и зехтина.

Обединяваме двете смеси, разбъркваме и влагаме измитите боровинки. Бъркаме, за да се разпределят плодовете добре из цялата смес.

След това тестото се изсипва в тавичка за кекс, която е намаслена и набрашнена. Сладкишът се пече около 40 минути.

За всеки случай след 35-тата минута можете да започнете да проверявате с клечка за зъби готовността на кекса. Ако забитата клечка излезе чиста от него, десертът е готов.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар