gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Пържен свински дроб

Пържен свински дроб

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
164296127366
Пържен свински дроб1 / 4
13/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
"Приготвянето на свински дроб е истинско изкуство, което може да овладеете, ако следвате стриктно нашата рецепта"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се измива много старателно и се почиства от ципи. Реже се на не много големи късове. Поставя се в купа и се залива с млякото, захарта и лимоновия сок. Кисне се в тях 1 час.

Междувременно в по дълбок тиган се задушава нарязаният праз. Когато омекне към него се добавя отцеденият от млякото дроб. Бърка се и се позапържва.

Налива се виното и ястието се оставя да къкри на умерен огън, докато се сготви дробът. Поднася се с ориз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: