Домашен пълнен шаран
Domaći punjeni šaran
gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пълнен Шаран»Домашен пълнен шаран

Домашен пълнен шаран

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9586k
Домашен пълнен шаран
Снимка: Ивелина
1 / 3
20/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
110 мин.
Общо
130 мин.
Порции
5
"Майсторско изпълнение - домашен пълнен шаран с влудяващ вкус и аромат"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарязваме на ситно лука и го изпържваме в олиото, докато омекне.

Прибавяме ситно нарязания магданоз, черния пипер и сол.

Изчистваме и измиваме шарана. Оставяме да престои в тенджера със студена вода, в която сме добавили и нарязания на кръгчета лимон за 2 часа.

С получената зеленчукова смес пълним шарана и го зашиваме. Намазваме с олио и печем на 180 градуса за час и половина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: