Виенски гулаш

Виенски гулаш

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9583k
Виенски гулаш1 / 2
17/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции8
"Като симфония от виенски майстор - уханен гулаш с говеждо"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера с олиото поставяме нарязаното на кубчета месо и запържваме за кратко.

Изваждаме месото и в същата мазнина изпържваме почистения и нарязан на ситно лук. Пържим до златисто и прибавяме червения пипер, доматеното пюре и солта.

Прибавяме бульона и доливаме топла вода да покрие месото.

Задушаваме под капак на тих огън докато месото омекне. Ако е необходимо доливаме по малко вода.

Преди края на готвенето добавяме кимиона, майораната и смачкания чесън.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: