Печени кореноплоди с кедрови ядки

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър11862813181
24/11/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо503
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете зеленчуците. Сложете ги в леко намазнена тава, овкусете ги със сол и розмарин, поръсете с кедрови ядки.

Залейте с малко гореща вода и печете на силно загрята фурна, като в първите 20 минути от готвенето сложете фолио, за да се задушат зеленчуците.

Сервирайте ги като гарнитура към ястие по избор.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Чревоугодничка :)
Изключително вкусна гарнитура! Рецептата е много сполучлива ...и нетрадиционна (само за любители на нови и екзотични вкусове!) ! Благодаря!
0
0