Пилешка супа с макарони

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
03/05/2010
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 094
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото месо се нарязва на парченца. Запържва се в олио за няколко минути докато месото си промени цвета и добавяме счукания чесън.

Прибавя се бульона, нарязаните на филийки гъби, морковите нарязани на пръчици и подправки на вкус.

Супата се оставя да заври, след което се намаля огъня.

Десет минути преди да се свали от огъня се добавят макароните.

Преди сервиране се поръсва със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар