Сурова наденица на грил тиган

25/11/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
"Онези, които си нямат скара, могат да се насладят на вкусни наденички с помощта на верния грил тиган "
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 517
  • Преглеждания за месеца75
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • наденица - 3 бр., сурова
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме грил тигана върху котлона.

Редим наденицата напречно на ребрата на грил тигана.

След 3 минути завъртаме наденицата, за да се пече от другата страна.

Обръщаме още веднъж под ъгъл спрямо ребрата, да се запече на шарки от двете страни.

Поднасяме със салата по вкус.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар