Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пушена скумрия с червен лук

Пушена скумрия с червен лук

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k957
Пушена скумрия с червен лук
Снимка: Севда Андреева
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
4
"Преди да поднесете тази вкусна салата, се убедете, че разполагате с достатъчно вино и ракия"

Необходими Продукти

  • скумрия - 500 г., топло пушена
  • червен лук - 2 глави
  • лимони - 1 бр.
  • сол - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме скумрията и изваждаме филето.

Нареждаме в продълговато плато.

Лука нарязваме на полумесеци и намачкваме със солта.

Поставяме в средата на платото и украсяваме с нарязания лимон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Люси
Люси
лесна рецепта за неочаквани гости
30.11.2015 19:57