Печени картофи със самардала и масло
Baked Potatoes with Butter and Samardala
gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Печени Картофи»Печени картофи със самардала и масло

Печени картофи със самардала и масло

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9588k
Печени картофи със самардала и масло1 / 2
30/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
Порции
6
"Тайната на най-вкусните картофи е в самардалата, а къде расте най-ароматната самардала ще трябва да откриете сами"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме, измиваме и нарязваме картофите на кубчета.

Поставяме в тава, поръсваме със самардалата и разбъркваме.

Доливаме чаша вода и разпределяме маслото върху картофите.

Печем в топла фурна при 200 градуса до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: