Бърз плодов сладкиш

02/12/2015
"Мостри от бързия плодов сладкиш, сготвен по тази рецепта, може да изпращате на адреса на редакцията без ограничения "
Приготвяне45 мин.
Готвене45 мин.
Общо90 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 364
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В суха купа размесваме добре гриса, пудрата захар, бакпулвера и ванилията.

Измиваме, обелваме и настъргваме на едро плодовете, разбъркваме ги със захарта и канелата.

Намазваме тавичка с масло и слагаме пласт с дебелина 1 см. от сухата смес.

Върху него с ръка нахвърляме от плодовата смес.

Така се редуват двете смеси, като най-отгоре се оставя суха смес.

Покриваме с нарязаното на малки парченца масло, като го разпределяме равномерно по цялата повърхност.

Печем до зачервяване във фурна на 180 градуса.

След като изстине, се нарязва и поръсва с пудра захар.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар