gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Агнешко месо»Кебап»Агнешко месо с арпаджик

Агнешко месо с арпаджик

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9586k
Агнешко месо с арпаджик1 / 2
03/12/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
120 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитото агнешко месо нарязваме на дребно, посоляваме и варим.

Отделно в мазнина запържваме обеления арпаджик с доматеното пюре и отцедения измит нахут.

Към тях прибавяме свареното агнешко месо и накълцания на ситно магданоз, черен пипер и къри и задушаваме.

Гарнираме с ориз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: