Агнешко месо с арпаджик

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
03/12/2015
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо551
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитото агнешко месо нарязваме на дребно, посоляваме и варим.

Отделно в мазнина запържваме обеления арпаджик с доматеното пюре и отцедения измит нахут.

Към тях прибавяме свареното агнешко месо и накълцания на ситно магданоз, черен пипер и къри и задушаваме.

Гарнираме с ориз.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар