Никулденски шаран плакия с лук

05/12/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
"Това, че не се казвате Николай или Николина, не значи, че няма да ви почерпим с този страхотен Никулденски шаран плакия с лук "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 267
  • Преглеждания за месеца1131
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме и измиваме шарана.

Нарязваме лука на кръгчета и го задушаваме в олиото и малко вода до омекване.

Прибавяме нарязания на едро чесън, ситно нарязаните листа от целина, доматите, нарязани на дребно, лимоновия сок, черния и червения пипер и солта.

Изсипваме зеленчуците в тавичка за печене и отгоре слагаме шарана.

Печем на 180 градуса, като от време на време заливаме със соса, образуван в тавата.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар