gotvach.bg»Рецепти»Паста»Спагети с праз и яйца

Спагети с праз и яйца

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
166333128522
Спагети с праз и яйца
Снимка: Криси Черникова
1 / 2
06/12/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Спагетите се сваряват до степен ал денте и се измиват с ледена вода. В дълбок тиган се загрява мазнина и се задушава скълцаният праз.

Постепенно се прибавят наситнените кисели краставички, чесън и маслини. Разбърква се и се оставя те да покъкрят малко на огъня. След това се добавят и спагетите.

Готви се още 2-3 минути и тиганът се отдръпва от котлона. Чукват се яйцата и се слагат подправките. Бърка се и тиганът се връща на огъня, като се бърка много енергично, за да не залепнат продуктите.

Когато и яйцата се сготвят, спагетите се махат окончателно от огъня. Към тях се прибавят лютеницата и горчицата, след което се поднасят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: