Панирана Цаца

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k275k
Панирана Цаца1 / 3
07/12/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
"Пропуснали сме да запишем в рецептата колко бира се изпива с тази хрупкава панирана цаца!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цацата се измива много добре, след това се почиства от вътрешностите и отново се измива. Поръсва се със сол.

Приготвя се панировка от брашното, черния пипер, останалата сол, бирата и разбитите яйца.

Всяка рибка се топва в панировката, оставя се да се отцеди и след това се пуска в загрят тиган с мазнина.

Пържи се до златисто.

Панираната цаца се сервира топла, с резени лимон.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: