Надупени картофи с едам

08/12/2015
Криси Черникова
отКриси ЧерниковаДарт Вейдър16275862
"Една бутилка вино няма търпение тези надупени картофки най-накрая да станат готови "
Приготвяне15 мин.
Готвене70 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 026
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се измиват на течаща вода, без да се белят. Разполовяват се и се нареждат с "дупенцата" нагоре в тавичка, която предварително е била щедро намазнена със зехтин.

Поръсват се с вода и подправки. Пекат се около 60-70 минути в загрята на 180-190 градуса фурна.

Малко преди да се извадят от фурната окончателно, се поръсват с парченца нарязан едамер.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар