Цвекло с кимион
Beetroot with Cumin

Цвекло с кимион

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9588k
Цвекло с кимион1 / 2
09/12/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
70 мин.
"Страхотно мариновано цвекло, което ще бъде основен участник в зимните ни салати"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и обелваме цвеклото и го нарязваме на колелца.

Слагаме го в тенджера, така че да заема ¾ от обема и добавяме подправките.

Разбъркваме добре и прехвърляме в големи буркани.

Кипваме оцета със солта и изстудяваме.

Заливаме цвеклото, покриваме го с фолио и го държим на хладно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: