gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Риба»Пържена Риба»Пържен карагьоз с царевично брашно

Пържен карагьоз с царевично брашно

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9563k
Пържен карагьоз с царевично брашно
Снимка: Севда Андреева
1 / 3
09/12/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
"За всички, които не искат лятото да свършва и им се иска да са на морето - пържен карагьоз с царевично брашно"

Необходими Продукти

  • карагьоз - 500 г
  • царевично брашно - 3 с.л.
  • сол - на вкус
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме, измиваме и посоляваме рибата.

В чиния сипваме царевичното брашно и солта, като разбъркваме добре.

Овалваме рибата в брашното.

Загряваме олиото в тигана и пържим рибата в него до златисто.

Сервираме веднага.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: