Сладкиш Хималаи
Himalayas Cake
gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Сладкиш Хималаи

Сладкиш Хималаи

Сладкиш Хималаи1 / 2
11/12/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции12

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сладкишът е по рецепта на Антоанета Маринова. Разбиват се хубаво двете смеси поотделно, докато се получи хомогенна смес.

Подходящата тавичка, в която ще печете сладкиша, се намазва или постила с хартия за печене. Излейте половината кафява смес, а върху нея изливаме от бялата.

Завършете с останалата кафява смес. Печете на умерена фурна за около 40 минути. Проверява се с клечка за готовност. Когато се изсипват смесите в тавичката ще се получи шарена маса.

Това не бива да Ви притеснява, след изпичане двете смеси се отделят. Гарнира се по желание или с разбита сметана или шоколадов ганаш.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: