Кремсупа от червена леща и картофи

EfrosiaEfrosia
Джедай
938
4k
10
14k
25/01/2011
"Нежна като кадифе супа, която гали всички сетива "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо47 094
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата35
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Супа от Леща

Начин на приготвяне

Морковът, картофът и лукът се настъргват, добавя се измитата леща, олиото, водата и солта всичко се сипва в тенджера и се оставя да заври.

След като лещата омекне се добавя лютеницата, поправките и чесъна.

Изчаква се няколко минути и тенджерата се сваля от котлона и всичко се пасира.

След като се сервира може да се поръси и с магданоз.

Стилен метален черпак 31 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Стилен метален черпак 31 см
7.50 лв.
Виж ››

За традиционалистите - стилен метален черпак, с който да разбъркват и сипват вкусни гозби, функционален и лесен за почистване в съдомиялна машина.

Рейтинг

5 14
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар