Напукани сладки

ралицаралица
Новак
1974119
Напукани сладки1 / 11
16/12/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
20 бр.

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата със захарта се разбиват с миксер или телена бъркалка. Добавя се олиото се доразбива.

Сипвайте на части сместа от брашното и какаото и бъркайте с вилица. След като сместа стане прекалено гъста, разбъркването се продължава с ръце до гладко тесто.

Тестото за сладките трябва да престои в хладилника поне 1 час.

След това оформете от него топки с желаната големина и ги оваляйте в пудра захар. Подреждайте напуканите сладки в тава с хартия за печене.

Шоколадовите сладки се пекат 10-12 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: