Зелен фасул гретен

Зелен фасул гретен
Снимка: Веселина Константинова
1 / 4
19/12/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измития и почистен фасул сварете в подсолена вода.

В дълбок съд запържете в 1/2 от маслото скълцаните ситно лук и чесън, докато добият карамелен загар. Добавете нарязания бекон и запържете и него, като разбърквате.

Поръсете брашното и след него долейте млякото - трябва да се получи по-рядък сос Бешамел. След това прибавете кашкавала.

Добавете зеления фасул към соса и прехвърлете в тава. Отгоре сложете крокетите, които сте объркали с останалото масло. Сложете да се изпече за половина час в загрята фурна на 180-200 градуса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: