gotvach.bg»Рецепти»Риба»Шаран на грил тиган

Шаран на грил тиган

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9587k
Шаран на грил тиган
Снимка: Севда Андреева
1 / 2
30/12/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
5
"Вкусен шаран за всички, които обичат да се хранят здравословно"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете шарана от люспите и вътрешностите му, измийте го добре и го нарежете на парчета като котлети.

Овкусете го със сока на лимона и солта.

Оставете на престои за 20 минути. Изцедете го.

На сгорещен грил тиган го запечете от двете страни до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: