Зелева клин чорба

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
6421k2171k1
Зелева клин чорба
Снимка: Ваня Величкова
1 / 2
03/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
5
"Класическа Клин чорба със зелев сок, много подходяща за вегетарианци"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Щом замирише на зима задължително в хладилника има голяма тенджера с Клин чорба (сигурна съм, че ще последват коментари, че това не е истинска клин чорба, но аз така го знам и така ви представям рецептата).

Това е едно от нещата, които мога да ям по всяко време на деня и в неограничени количества. Аз я предпочитам студена, като е идеална за тези от вас, които постят или искат да свалят килограми. С количеството вода варим празия лук, картофите и ориза.

Когато и трите продукта са напълно сварени добавяме зелевия сок, в който сме разбили брашното (ако го сложите в началото няма да се сварят). Варим още 15-20 минути и готово.

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: