Свински каренца в бекон
Svinjski kare u slanini

Свински каренца в бекон

ИсиИси
Помощник Готвач
1801k1482k1
Свински каренца в бекон
Снимка: Иси
1 / 2
03/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Това са шишчета за щастие Пригответе ги и ще се уверите"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското филе се нарязва на тънки каренца, които се начукват, за да се изстънят. Беконът се нарязва на тънки ленти с дължина около 20 см.

Поставя се резен бекон върху карето. Подправя се със сол и черен пипер. Отгоре се слага парче кашкавал, завива се на рулце. Отстрани се притиска с пръсти, за да залепне и да не изтече кашкавалът.

Отворът се набожда с клечка и рулцата се пекат на грил тиган без мазнина по около 5 мин. от всяка страна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: