Начин на приготвяне
Измиваме камбите и махаме семенната част.
Нареждаме камбите в тава и във всяка сипваме по 1 ч.л. олио и оцет и по 1/2 к.л. сол и 2 скилидки чесън.
Поставяме по 3 зърна черен пипер и по 1 зърно бахар във всяка камба.
Печем, докато камбите омекнат и нареждаме горещи в чисти и сухи буркани.
Притискаме ги добре и затваряме с капак, веднага обръщаме затворените буркани върху капака.
Туршията с камби на фурна е готова.
Коментари
Рецептата ти ененужно и безсмислено трудоемка - играчка за домакини без друга работа.
Забравила си ацитезала за да не ти гръмнат бурканите.
Нещо не виждам захар за маринатата.
Пропуснала си да кажеш че и бурканите трябва да са горещи.