Капама

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
2571k3767041
Капама
Снимка: Лидия - Гери
1 / 4
07/01/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене150 мин.
Общо180 мин.
Порции8-10
"Време е за едно типично българско зимно ястие, което очарова със своя неподправен вкус и аромати. Ястие, което силно препоръчваме!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В кален гювеч на дъното се поставят две три зелеви листа, за да покрият дъното.

Отгоре се слага нарязано на ситно зеле, което се поръсва с червен пипер и олиото.

И след това започват да се подреждат месо, зеле и най-отгоре се слагат отново няколко цели листа зеле.

Печете вашата капама около 2.5 часа на 180 градуса.

Рейтинг

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: