Кавърма със свинско месо

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
2571k3731k1
Кавърма със свинско месо3 / 3
08/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
75 мин.
Порции
6
"Това е най-лесната кавърма, която някога сте виждали, но е и много вкусна, да знаете"

Необходими Продукти

  • свинско месо - около 800 г
  • праз лук - 3 стръка
  • зелени домати
  • чушки - от туршия
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържва се свинското месо до готовност, като преди това сте го нарязали на късове.

Отделно се изпържват останалите продукти - скълцания по-едро праз, нарязаните зелени домати и чушките от туршия.

Добавете към месото и овкусете с подправки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Христо Славейков
Христо Славейков
Нетипична, но вкусна кавърма!
12.08.2023 22:42
Теодорина
Теодорина
Вкусно
08.01.2016 13:58