gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Телешко месо»Пълнени дюли с телешко

Пълнени дюли с телешко

Мариела ХристоваМариела Христова
Помощник Готвач
2288002087811
Пълнени дюли с телешко1 / 2
08/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции3

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Дюлите се почистват, режат се наполовина и се варят около 15-20 минути, докато леко омекнат.

Смляната телешка плешка се смесва с настърганите джинджифил, лук, накълцаната на ситно чушка, стрития на паста чесън, яйцето, олиото, сол и пипер на вкус.

Дюлите се пълнят със сместа и се нареждат в тава и се заливат с бульона.

С фолио покриваме тавата и печем в загрята на 180-200 градуса фурна за около 20 минути с фолиото и после още 20 минути без фолиото.

Сервираме с магданоз и поляти с малко бульон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: