Пиле по средиземноморски

тинтин
Новак
307303k
Пиле по средиземноморски1 / 2
08/03/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
55 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • пилешки гърди - 1 бр.
  • рачешки рулца - 1 бр.
  • чушки - 1/2 бр. зелена
  • бекон - 1 парче
  • брашно - за паниране
  • червен пипер
  • риган
  • черен пипер
  • босилек
  • бяло вино - 2 с.л.
  • соев сос - 1 ч.л.
  • сол - на вкус
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме месото. Слагаме в марината от виното. Престоява 1 час.

Върху месото нареждаме: ролцето от раци, парчето бекон поръсено с черен пипер, зелената чушка нарязана по дължина. Навиваме на руло. Овалваме в соевия сос + малко олио.

Панираме в брашно, разбъркано с малко босилек, риган, червен пипер.

В тиган със загрято олио пържим рулото за 2-3 минути

от всяка страна.

Сервираме в чиния, разрязано на 3-4 парчета в диагонал, но не докрая. Завиваме като охлюв.

Гарнираме с резенчета домати, краставици и магданоз.

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка: