Гъбена кремсупа

30/03/2011
"Тази супа разкошна ли е или да?"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 836
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата34
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гъбена Супа

Начин на приготвяне

Олиото се загрява и в него се задушава ситно нарязаният лук. Прибавя се ситно нарязаният магданоз и леко се загрява.

Добавят се гъбите, нарязани на тънки филийки, поръсва се със сол и черен пипер и се задушава за около 5 мин.

Сипва се бульонът, слагат се дафиновият лист и индийското орехче и се вари захлупено за 3 мин.

С миксер се разбъркват брашното и киселото мляко и се прибавят към една трета от супата. Сместа се пюрира и се смесва с останалата супа.

Ври 3 минути като се бърка непрекъснато. Подправя се с лимоновия сок и бялото вино.

Красива емайлирана тенджера 7.5 литра-7%
Приготвяй си тази рецепта с:
Красива емайлирана тенджера 7.5 литра
30.00 лв.
27.99 лв.
Виж ››

Голяма и красива емайлирана тенджера, която ще се сприятели с кухнята ви за миг! Позволява приготвяне на обемно количество храна. Поддържа се лесно. Тенджерата е с вместимост 7.5 л, а дръжките и капакът създават допълнително удобство при употреба.

Рейтинг

5 0
4 2
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
георгиева
георгиева
07.07.2013 12:12
Не възможно олиото да е само 1 ч.л.оттук следва,че и всичко останало в рецептата е съмнително.
0
1