Овнешки роладини с месна плънка

Ваня  ВеличковаВаня ВеличковаПомощник Готвач630171
09/01/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо220
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на шницели и начукваме до 2-3 мм дебелина. От каймата, половината лук, яйцата, сланината и хлебните трохи, накиснати в млякото правим смес, която ще бъде нашата плънка.

Върху всеки от шницелите добавяме по малко от плънката и завиваме на руло. Овалваме в брашно и панираме в маслото. В същия съд задушаваме останалата част от лукът, морковът и керевизът.

Когато омекнат добавяме роладините и добавяме хладка вода. Ястието ври до готовност на месото. Поднасяме с пасиран сос и гарнитура от макарони.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар