Пълнени питки (Бохча)
Punjene lepinje (Bošče)
gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Бохча»Пълнени питки (Бохча)

Пълнени питки (Бохча)

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k6k2k6k6
Пълнени питки (Бохча)
Снимка: Добринка Петкова
1 / 3
09/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
"Толкова вкусно и толкова ефектно - заслужава си веднага да бъде опитано"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на ситно и го запържете. Към него прибавете останалите продукти, нарязани на дребно.

Отрежете капачета на всяка питка и ги издълбайте.

Напълнете всяка питка и ги поръсете с кашкавал.

Запечете във фурната за няколко минути, колкото да се разтопи кашкавалът.

Сервирайте с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: