Задушен агнешки бъбрек
Dinstani jagnjeći bubreg
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Задушен агнешки бъбрек

Задушен агнешки бъбрек

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
6421k2171k1
Задушен агнешки бъбрек1 / 2
12/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
5
"За да се насладите на изтънчения вкус на агнешките бъбреци, трябва да ги приготвите правилно - това е истината и рецептата"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Разрязаните на две бъбреци се задушават в горещо масло за няколко минути. Овкусяват се с черен пипер и сол.

Изваждаме бъбреците и ги оставяме встрани.

В същото масло запържваме чесъна, нарязан на филийки. Добавяме брашното и пържим до златисто.

Добавяме малко хладка вода и кипваме соса. С него заливаме готовите бъбречета и поръсваме с магданоз по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: