Унгарски пълнен бут от диво прасе
Mađarski punjeni but od divlje svinje
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Дивеч»Унгарски пълнен бут от диво прасе

Унгарски пълнен бут от диво прасе

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
6421k2171k1
Унгарски пълнен бут от диво прасе1 / 2
09/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
100 мин.
Общо
110 мин.
Порции
5
"Сигурни сме, че този висш кулинарен пилотаж няма да Ви затрудни! Вие сте нашите кулинари трепач"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Необходимо е бутът да се маринова от 2 до 4 дни. Обезкостяваме маринованият бут, като в получената вдлъбнатина посолваме с подправки, и намазваме с масло.

Каймата омесваме с яйцето, галетата, сланината, натопеният в млякото хляб, черният пипер и солта. С тази плънка пълним вече подправеният ни бут. Зашиваме отвора и го намазваме с мазнина.

Печем продължително на умерена фурна, като бутът трябва да е под капак или фолио, за да не се изсуши. От време на време го поливаме със сосът от пуснатите мазнини.

Ако искате да съкратите времето за готвене, можете предварително да сварите бута, като след това при печенето го поливате с получения бульон.

Така приготвено месото е вкусно и студено!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: