Арабско реване с прясно мляко
Arab Moist Syrup Cake with Milk
gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Реване»Арабско реване с прясно мляко

Арабско реване с прясно мляко

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k3k10k
Арабско реване с прясно мляко1 / 2
16/12/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
8
"Това е определено е най-вкусното реване, което сме опитвали. Къде да гласуваме за него?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със захарта. Прибавя се брашното смесено с бакпулвера и ванилиите.

Пече се в тава намазана с масло и покрита с брашно.

Сиропът се приготвя от прясното мляко, което се сварява със захарта и се ароматизира с ванилия.

Студеното реване се залива с топлия сироп и се нарязва.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
56
45
32
20
10
Дай твоята оценка: