Бекас на скара

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
6421k2161
Бекас на скара2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
5
"Поднесете с резени лимон и се насладете на вкуса"

Необходими Продукти

  • бекас - 5 бр.
  • масло - 125 г
  • вино - 1/2 ч.ч.
  • доматено пюре - 1/2 ч.ч.
  • черен пипер
  • сол
  • лимон
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистените бекаси се натриват с масло от всички страни и посипват с подправките.

Пекат се на умерена скара, като постоянно се мажат с още масло.

Сервират се с резенчета лимон.

Бекасите на скара са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: